Choď na obsah Choď na menu
 


FC Nitra B - OTJ MORAVANY 2:0 (0:0)

17. 8. 2009

 

3.kolo   16.8.09   "muži"

 FC Nitra B

NITRA - V prvom polčase mali loptu častejšie na kopačkách domáci. Tí si vypracovali aj gólové šance, ale Haško všetko vyriešil. Moravanci mali do prestávky dve príležitosti. Priamy kop Chebeňa však minul bránku a M. Otočka sa tiež gólovo nepresadil.

 

V 50. min zachránil hostí od pohromy Haško, no v 60. min kapituloval, keď po trme-vrme sa odrazila lopta od Chebeňa za jeho chrbát. Moravanci ožili, no šance M. Otočku, Piovarčiho, Kotulu a Vida zostali nevyužité. Naopak, domáci už v nastavenom čase pridali druhý gól, keď obrana hostí mala „oddychový čas".

Zostava OTJ: Haško -Glos, Piovarči, Chebeň, S. Otočka, Bakita (68. Candrák), Šiška (36. Kotula), Hambálek, Gligič (23. Moravčík), M. Otočka, Vido.

                                                                                                     Rudolf Zelenay

 

 

B-mužstvo

                                                         FC NITRA B

 

 

Komentár k zápasu z pohľadu domácich, FC Nitra B, :

 

FC Nitra B - Moravany n/Váhom 2:0

 

V treťom kole 2. ligy si Nitrania poradili s Moravanmi 2:0. Po bezgólovom prvom polčase sa najprv vlastencom zapísal hosťujúci Chebeň, skóre pečatil Gajdošík.

Góly: 60. Chebeň (vlastný), 90. Gajdošík.

Väčší vzruch priniesol až záver prvého polčasu, kedy najprv Bratský pekne uvoľnil do sólového úniku Fialu a o pár minút neskôr ponúkol Bališovi gólovú príležitosť Zelenický, obe akcie sa ešte gólom neskončili. Po obrátke mladí Nitrania pridali a viac sa dostávali do zakončenia. Už v 4. minúte druhého dejstva ponúkol Kotora obetavou prihrávkou, po ktorej ho museli ošterovať, tutovku Bratskému, no jeho prízemnú strelu brankár hostí stačil nohou vyraziť. V 53. minúte zahrávali domáci priamy kop, Bališov technický pokus vyrazil brankár s veľkou námahou na roh, po ktorom sa hlavičkou mohol zapísať Sailer, no k Bratského centrovanej lopte mu chýbalo zopár centimetrov. V 56. minúte vyskúšal brankárovu pozornosť tvrdou strelou pod brvno Harbuľák. Rušnú pätnásťminútovku druhého dejstva zakončil vlastný gól hostí, o ktorý sa po centri z ľavej strany nešťastným tečom kolenom postaral Chebeň - 1:0. V 66. minúte hlavičkoval tesne nad nitriansky odchovanec v drese Moravian Hambálek. V závere stretnutia vyšla domácim gólová akcia, ktorú zrežíroval Adam Bratský a po jeho finálnej prihrávke si doprial gólový darček k svojím 19. narodeninám strelec Marek Gajdošík.

Rozhodoval Čižmár, 150 divákov. ŽK: Hunák, Harbuľák, Liluašvili - Otočka, Vido.
Nitra B: Hroššo - Kotora, Sailer, Hunák, Harbuľák - Král - Liluašvili (59. Gajdošík), Fiala (46. M. Gajdoš), Bratský, Zelenický - Bališ (74. Ivančík).
Moravany: Haško - Glos, Piovarši, Chebeň, Otočka - Bakita (70. V. Candrák), Šiška (36. Kotula), Hambálek, Gligič (23. J. Moravčík) - Vido.

Róbert Barborík, tréner: "Chýba nám kombinačná ľahkosť z jari, namiesto toho, aby sme premenili veľké gólové príležitosti, trápime sa. Chlapcov však musím pochváliť, hralo sa v horúcom počasí a miestami bojovali aj sami so sebou."

 

 

Výsledky 3. kola:

 

AFK Nové Mesto nad Váhom - ŠK SFM Senec 0:2 (0:1)
Góly: 35. Polgár, 72. Plichta, rozhodoval: Jaška, 250 divákov

ŠK Blava Jaslovské Bohunice - MFK Topvar Topoľčany 1:1 (1:0)
Góly: 6. Machovič - 51. Matušík, ČK: 90. Strečanský - 89. Kuchtiak, rozhodoval: A. Somoláni, 202 divákov

Slovan Bratislava juniori - Spartak Trnava "B" 1:0 (0:0)
Gól: 75. Štepanovský, ČK: 86. Kopča (Trnava "B"), rozhodoval: Gábor, 100 divákov

DAC 1904 Dunajská Streda "B" - FK Rača 2:0 (2:0)
Góly: 19. Bognár, 30. Hoška, rozhodoval: Krivošík, 360 divákov

ŠK Bernolákovo - TJ Spartak Myjava 3:1 (2:1)
Góly: 38. a 42. Hall, 87. Bureš - 5. Kosík, rozhodoval: Špaček, 310 divákov

FC Nitra "B" - OTJ Moravany nad Váhom 2:0 (0:0)
Góly: 61. Chebeň (vl.), 90.+ Gajdošík, rozhodoval: Čižmár, 150 divákov

MFK Vrbové - FK Slovan Nemšová 1:1 (0:0)
Góly: 54. Kubiš (z 11 m) - 50. Schlesinger (z 11 m), rozhodoval: Knopp, 450 divákov

Spartak Vráble - FKM Nové Zámky 1:1 (0:1)
Góly: 87. Benca - 27. Ťuťuris (vl.), rozhodoval: Šimon, 655 divákov