Choď na obsah Choď na menu
 


 

  Moravany n/V - V slnečnom počasí sa hral od začiatku futbal vo vysokom nasadení. Obe mužstvá si vypracovali aj niekoľko dobrých streleckých príležitostí. V 13.min. najprv nepremenil tutovku domáci Miklovič, aby na opačnej strane z protiútoku nastrelil Motálik len ľavú žrď Laminiho brány. V 19.min. naservíroval Paulovič do tutovky loptu Miklovičovi, ten ale z metra prestrelil bránu hostí. V 38.min. sa už domáci radovali z úvodného gólu zápasu, keď brankár hostí neudržal strelu zdiaľky, čo využil Paulovič na pohodlné skórovanie. V druhom polčase sa hostia snažili o vyrovnanie. V 57.min Pavlákova strela takmer prešla pomedzi Laminiho nohami za brankovú čiaru. Hosťom sa nepodarilo skórovať ani v 67.min. po ich najkrajšej akcii, pri ktorej si vymenili loptu Pavlák s Volkom, no Lamini Volkovu strelu za svoj chrbát nepustil. Naopak v 78.min. potvrdil víťazstvo Moravian hlavou Paulovič, ktorého našiel parádny Števíkov center z pravej strany. Víťazstvom 2:0 sa Moravanci udržali na čele tabuľky aj po 4.kole. 

 

  OŠK Moravany n/V: Lamini - Zsolnay (Števik), Hrebík, Šilhan, Samuhel - Dávidek, Dechet, Polák, Hečko - Paulovič, Miklovič Ladislav (Svetlík)

  OŠK Horné Trhovište: Bôžik - Borovský E. (Borovský I.), Motálik, Vachan, Urcikán, Peťovský, Pavlák, Kadlečík, Volko, Horvát (Vančo), Matečný

  Góly: 38. a 78. Paulovič, rozhodoval: Daniel Ondriga, 150 divákov  

 

 

 

Komentáre

Prehľad komentárov

Super

(Adam, 1. 9. 2015 20:34)

Skvelé reportaze len tak ďalej

Fotky

(Tomi, 1. 9. 2015 10:06)

Fotky zo zapasu nebudu?