Choď na obsah Choď na menu
 


 

  Moravany n/V - V 16.kole privítali Moravanci na svojom ihrisku Kočín-Lančár, druhé mužstvo tabuľky. Od začiatku sa hral vyrovnaný zápas s minimom šancí na obidvoch stranách. V 15.min. strieľal nad domáci Miklovič. V 19.min. poslal zo štandardnej situácie hosťujúci Rechtorík loptu pred Laminiho bránu, Orihel v sklze ale mieril vedľa. Skóre sa menilo o päť minút neskôr na opačnej strane. V 24.min. vysunul Dechet Pauloviča, ktorého v pokutovom území nedovolene zastavil brankár Varačka. Loptu si na biely bod postavil Dechet, aby poslal domácich do vedenia 1:0. V 32.min. potiahol po ľavej strane loptu Miklovič, jeho kolmá prihrávka našla Pauloviča, ten v sľubnej akcii nenašiel nabiehajúceho Decheta. V 43.min. mieril spoza 16-ky po Dávidekovej prihrávke vedľa ľavej žrde domáci Polák. V druhom polčase sa obraz hry nezmenil. Hra sa prelievala z jednej strany na druhú. V 55. min.vystrašil domácich po zle rozohratej päťke Reško A., ktorý však svoju šancu nepretavil do gólu. V 75.min. akciu z ľavej strany nezakončil gólovo Miklovič a po odrazenej lopte neposlal loptu za Varačkov chrbát ani Paulovič. V 80.min. sa gólovo presadil Pavlíček, ktorý po presnej strele povedľa Laminiho vyrovnal na 1:1. Hostia sa však z gólu dlho netešili. Už o dve minúty v 82.min. opäť vyhrávali Moravany, keď sa Miklovičova strela odrazila od žrde k Paulovičovi, ktorý v šanci nezaváhal. V týchto chvíľach sa musel divákom futbal páčiť. V dramatickom závere mohli hostia ešte vyrovnať. V 85.min. prehodil domáceho brankára Orihel, lopta však len tesne minula Laminiho bránu. Moravanci si tak po víťazstve 2:1 upevnili prvé miesto v tabuľke.

 

  OŠK Moravany n/V: Lamini - Miškerník, Hrebík, Bača, Novosad - Dávidek, Polák, Dechet, Hečko (Števík) - Paulovič, Miklovič L.

  TJ Kočín-Lančár: Varačka - Bobček, Rechtorík, Reško R., Tokoš, Hruška, Pavlíček, Reško A., Holícky (Tomiš), Knobloch, Orihel

  Góly: 24. Dechet, 82. Paulovič - 80. Pavlíček, rozhodoval: Peter Kolena, 50 divákov