Choď na obsah Choď na menu
 


Moravany prehrali v Trakoviciach 4:2
 

  Trakovice - Zápas odohrávajúci sa v pravej hodovej atmosfére v Trakoviciach sa začal vo svižnom tempe. Hostia z Moravian sa prezentovali úvodných dvadsať minút dobrou kombináciou, vďaka čomu si vypracovali niekoľko vyložených šancí. Azda najväčšiu gólovú príležitosť spálil v 16.min. Abrahám, keď mu loptu do tutovky naservíroval Bača. Na opačnej strane mal v 20.min. po štandardke na hlave gól Tomáš Bališ, ale mieril len tesne vedľa Laminiho brány. Domáci sa dostali do vedenia v 23.min. po Miklovičovom vlastencovi. V 29.min. neboli Moravanci ďaleko od vyrovnania, ale to by si musel Bača lepšie spracovať Abrahámovu umnú prihrávku na hranici šestnástky. V 35.min. sa skóre menilo v prospech domácich. Na 2:0 zvyšoval Peter Kubiš. Hostia zostali po góle otrasení, čo využili Trakovičania na strelenie tretieho gólu do šatne Marekom Ščasnovičom v 43.min. V druhom dejstve hneď v úvode unikol po ľavej strane hosťujúci Dechet, aby nádhernou strelou k opačnej žrdi Bališovej brány znížil v 46.min. na 3:1. Odpoveď Trakovíc bola ale okamžitá. V 47.min. zvyšoval na 4:1 strelou spoza šestnástky nikým nepokrytý Tibor Kubiš. Pre Moravany ešte vykresal iskierku nádeje pre dobrý výsledok v 55.min. nechytateľným volejom Dávidek. Hosťom však v závere zápasu dochádzali sily a žiadna dráma sa teda nekonala. Moravany tak zostávajú po treťom kole stále bez bodu.

 

  Miroslav Tomašik (tréner OŠK) -  " Zápas v Trakoviciach sme nezačali najhoršie, to by ale chalani museli premeniť tutovky, aby sme dnes uhrali dobrý výsledok. Po inkasovanom vlastencovi sa obraz hry zmenil. Gól v našej sieti otriasol psychikou našich hráčov. V obrane sme sa dopúštali množstva chýb. V závere zápasu sme nemali sily na zvrátenie výsledku."

 

  TJ Družstevník Trakovice: Bališ M. - Žemla, Husár, Bališ T., Čepčány, Tolarovič, Komarňanský, Kubiš T., Chudý, Ščasnovič Marek., Kubiš P.

  OŠK Moravany n/V: Lamini - Miškerník, Hrebík, Števík, Jánošík - Dávidek, Polák, Dechet, Miklovič - Abrahám, Bača (Kybych)

  Góly: 35. Kubiš P., 43. Ščasnovič Marek, 47. Kubiš T. - 23. vlastný gól Miklovič, 46. Dechet, 55. Dávidek, rozhodoval: Miloš Borovský, 200 divákov