Choď na obsah Choď na menu
 


Moravany v sobotu proti ŠK Blava Jaslovské Bohunice

  

  Futbalisti OTJ Moravany nad Váhom nastúpia v sobotu proti mužstvu ŠK Blava Jaslovské Bohunice. Na jeseň si mužstvá rozdelili body po remíze 1:1, keď domáce J.Bohunice zachránili bod v posledných minútach stretnutia. Na jar odohrali Moravanci tri zápasy na ihriskách súperov (2 výhry a 1 remíza) a iba jeden doma proti rezerve Nitry, v ktorom len remizovali 3:3, keď už prehrávali 0:3.

 Od 15. februára 2010 sa novým trénerom J.Bohuníc stal Ľubomír Chudý, ktorý vystriedal na tomto poste Stanislava Jarábka. J.Bohunice v úvodnom jarnom kole remizovali v Trnave so Spartakom "B 0:0 po obetavom a disciplinovanom výkone, potom však doma podľahli Novým Zámkom 1:2. V 18.kole získali bod v Topoľčanoch za remízu 0:0 a naposledy remizovali 0:0 doma s Nemšovou. 

 

   Aké bude počasie v Moravanoch v čase zápasu?

                           Moravany nad Váhom  / sobota 10.4.10 / 15:30

                                                                           

   Prehánky (pravdepodobnosť zrážok 50 %), 11 ° C, severozápadný vietor 6 m/s.

 

  Mládežnícke mužstvá:

  Žiaci odohrajú v sobotu zápas vonku proti FK Šulekovo, ktoré je na poslednom mieste tabuľky so skóre 2:165. Doma svojho súpera roztrieľali v pomere 20:0, preto sa očakáva plný bodový zisk chlapcov z Moravian.

  Dorast cestuje v nedeľu do Hrnčiaroviec. Miestny ŠK Rapid je takisto na poslednom mieste tabuľky. Získať všetky tri body však nebude až také jednoduché, keďže Hrnčiarovce v poslednom domácom zápase remizovali so silnými Bánovcami 1:1. Doma hrajú oveľa lepšie ako vonku, kde z desiatich zápasov získali iba bod. 

 

 

Komentáre

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.