Choď na obsah Choď na menu
 


OŠK Moravany nad Váhom od sezóny 2014/2015

 

  Futbal sa do obce Moravany n/V vráti. OŠK Moravany nad Váhom od sezóny 2014/2015!
 

  Na facebooku vznikla v novembri skupina OŠK Moravany nad Váhom. Na jej stránkach predstavil Marek Dávidek novú éru futbalu v obci Moravany n/V:

  "Priatelia, je mi cťou predstaviť Vám novú éru futbalu v Moravanoch nad Váhom. Na začiatok chcem poďakovať ľuďom, ktorí uviedli do reality svoju myšlienku o tom, aby sa v našej obci hral opäť futbal, menovite - pán VALO MARIÁN, pán FORGÁČ JÁN, pán GALKO PETER, starosta obce pán HULMAN PETER a ďalej všetkým ostatným, ktorí podporujú a v budúcnosti budú podporovať novozakladajúci sa tím.

  Sme na začiatku cesty, ktorá nebude ľahká. Našim cieľom je postaviť tím z ľudí, ktorí budú mať úprimný a vážny záujem zodpovedne reprezentovať našu obec pod značkou ,,OŠK Moravany nad Váhom,,. Bez veľkých cieľov ale za to s veľkým futbalovým srdcom pomôžme zjednotiť skupinu zanietených ľudí – realizačný tím, hráčsky káder, fanúšikovia, aby sme mohli splniť cieľ a to hrať v novej sezóne 2014/2015. Dovtedy nás čaká formovanie tímu, absolvovanie mnohých tréningových jednotiek a prípravných zápasov.

  Postupne budeme predstavovať hráčov, ktorí sa zapoja do dlhej prípravy pred sezónou a informovať o všetkom dôležitom.

  Držte nám palce, budeme to potrebovať!"

 

  zdroj: facebook.com 

 

 

Komentáre

Prehľad komentárov

keby náhodou

(Krchlík Martin, 12. 1. 2014 16:21)

Čaute chlapci, keby ste potrebovali stačí napísať, alebo odkázať po Palinovi Majerskom.Rád pomôžem a aj v bráne. Martin

Re: keby náhodou

(ked som ta volal, si nemohol. Skoda, 30. 7. 2014 13:55)