Choď na obsah Choď na menu
 


OTJ MORAVANY - TJ Slovan Veľké Orvište 1:2 (1:0)

10. 10. 2009

 

9.kolo  10.10.09  "žiaci"

Moravany n/V - Domáci hráči nastúpili na zápas proti lídrovi súťaže bez rešpektu. Na mokrom trávniku sa hral bojovný futbal. Boli to domáci, ktorý strelou z diaľky otvorili skóre. Autorom gólu bol Lukáš Moravčík. Stav 1:0 svietil na ukazovateli skóre aj po ukončení 1.polčasu. Hosťom vyšiel úvod do 2.polčasu, ked už v 2. minúte vdaka nekoncentrovanej obrane domácich vyrovnal najlepší hráč hostí R.Didi. Gól hostí povzbudil. 20 minút pred koncom zápasu strelil Kuník gól a hostia tak otočili skóre vo svoj prospech. Domácim chlapcom nemožno uprieť snahu, ale kedže nevyužili niekoľké šance, ktoré sa im ešte naskytli, utrpeli prvú prehru v tejto sezóne. Za svoj výkon, najmä v prvom polčase, sa však hanbiť nemusia.

Zostava OTJ: Košinár - Babulík (Polonský), Bíro, Maco, Jančovič - Valach,Moravčík, Pekarovič, Hrnčiar - Nitka (Blahuta),Kubrický (Práznovský)

 

"...mali sme šance aj na víťazstvo, bod sme si zaslúžili. No asi po vzore seniorov sme šance nepremenili. Chlapcom bojovnosť nemôžem uprieť, no šťastena nám nepriala. Niekde sa chlapci musia učiť a tak každé stretnutie je najlepšou previerkou našej spoločnej práce. Verím, že aj výsledky prídu ako presvedčivejšie vysvedčenie..." povedal vedúci Ľubo Madro

 

OTJ - TJ Veľké Orvište     

 

Výsledky 9.kola:

 

Domáci Hostia Výsledok
Dubovany Krakovany 0 : 0
Moravany Veľké Orvište 1 : 2
Vrbové Dvorníky 1 : 2
Siladice Trakovice 3 : 3
Madunice Banka 3 : 0
Kľačany Chtelnica 3 : 2
Šulekovo Drahovce 1 : 7