Choď na obsah Choď na menu
 


OFK Drahovce - OTJ MORAVANY 3:2 (1:2)

16. 4. 2011
Žiaci prehrali v Drahovciach 3:2

 

  Drahovce -  Pred početnou diváckou kulisov sa odohral v Drahovciach zápas, ktorý sa musel páčiť. V úvode stretnutia lepšie kombinovali hostia. V 10.min sa ale do vedenia dostali po rohovom kope domáci. Moravanci odpovedali v 13.min., keď Pekarovič nádhernou prihrávkou od polovice ihriska poslal do šance Šárošiho, ktorý sa v koncovke nemýlil, 1:1. V 27.min po Kriegerovej prihrávke zvyšoval na 2:1 pre hostí Žák. Šancu na vyrovnanie mali Drahovčania v 30.min, ale Burzalu v bráne hostí zachránila žrď. V druhom dejstve sa hral vyrovnanejší zápas. V 50.min premenili domáci hráči po faule v 16-ke pokutový kop a vyrovnali tak stav stretnutia na 2:2. V 61.min unikol domácej obrane Blahuta, ktorý však šancu na strelenie gólu prepásol spätnou prihrávkou. V záverečnej desaťminútovke sa zranil striedajúci Scherer a hostia tak dohrávali desiati. Tesne pred koncom stretnutia po strele pod brvno rozhodli o svojom víťazstve Drahovce. Moravanci, ktorí dnes mali blízko k víťazstvu a po dobrom výkone najmä v prvom polčase, keď boli futbalovejším mužstvom, nakoniec odchádzali z ihriska bez bodu.

  OTJ Moravany n/V: Burzala (Samko) - Fereh (Bírešík), Pekarovič, Kusý, Babulík - Šároši, Valach, Krieger (Zenko), Kowanz (Scherer) - Chmelina (Blahuta), Žák (Vavro)   

  Góly OTJ: 13. Šároši, 27. Žák

 

Výsledky 17.kola:

Trakovice Chtelnica  1:2
Dvorníky-Bojničky  Madunice  4:0
Siladice  Žlkovce  1:5
Drahovce OTJ Moravany  3:2
Vrbové Malženice  0:1
Krakovany Banka  5:0
Veľké Orvište Dubovany nedohr.

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

pekne

(......, 7. 5. 2011 21:40)

musím uznat že to bol pekny a skoro vyrovnany zápas

Konec....

(Ľ.M., 17. 4. 2011 13:15)

Tento zápas ktorý sme prehrali v Drahovciach bol mojím posledným zápasom na lavičke,ako vedúci mužstva.Prajem Vám chalani veľa úspechov v športovej činnosti...