Choď na obsah Choď na menu
 


Žiaci porazili V.Orvište-Ostrov 2:1

 

  Moravany n/V - Pred slušnou diváckou návštevou sa hral v deň výročia SNP dramatický zápas. Už v 1.min vyskúšala Burzalovu pozornosť v bráne domácich Borisová. V 5.min na opačnej strane prihral Jakubek z pravej strany nabiehajúcemu Blahutovi, ten však v šanci tesne minul bránu.  V 11. aj 14.min mohli ísť do vedenia hostia, ale Gágorík ani v jednom prípade neprekonal Burzalu. V 18.min to mohol napraviť Magula, ale Burzala bol proti. V 20.min po Čapákovej peknej prihrávke strieľal tesne nad domáci Jakubek. V 24.min išiel sám na Burzalu Magula, ale domáci gólman bol aj v tomto prípade úspešný. V 35.min poslal do šance domáci Ferech Vavra, ktorý trafil len do brankára. V 37.min na opačnej strane zachránila po Magulovej strele Moravancov od gólu žrď. V 39.min mali blízko ku gólu domáci po Janotíkovej a následne Čapákovej strele, ale obe skončili len v hradbe tiel. V druhom polčase začali lepšie Moravany. V 48.min potiahol loptu stredom poľa Jakubek, vysunul do gólovky Frankoviča, ktorý sa zoči-voči Urbanovi nemýlil. Krátko na to zvýšil v 51.min vedenie Moravian po rohovom kope Jakubek. Domáci povzbudený gólmi mali čoraz viac z hry, vytvorili si aj niekoľko ďaľších príležitostí na skórovanie, ale boli to hostia, ktorí mali posledné slovo. V nadstavenom čase peknou strelou pod brvno znížila na konečných 2:1 Borisová. 

  Moravany n/V: Burzala D. - Hrnčiar (Hudcovič), Burzala Š. (Minárik), Ferech, Zenko - Vavro, Čapák, Janotík, Šišková (Chmelina) - Jakubek, Blahuta (Frankovič)

  V.Orvište-Ostrov: Urban - Orviský A., Vavrinec Marián, Orviský J., Podhorný, Svetlík P., Magula, Borovský, Gágorík, Svetlík L., Borisová (Paulovič, Vavrinec Matej., Svetlík T.)

  Góly: 48. Frankovič, 51. Jakubek - 70.+ Borisová, ŽK: Vavrinec Marián, Magula, Svetlík L., Borovský (všetci V.Orvište-Ostrov), rozhodoval Ondriga 

 

 

Výsledky 1.kola:

 

Banka   -   Siladice  1:6
Sokolovce-Jalšové   -   Dolný Lopašov 3:2
Madunice   -   Dvorníky -:-
    Chtelnica   -   Krakovany-Trebatice 0:13
Trakovice   -   Veľké Kostoľany -:-
Moravany   -   Veľké Orvište-Ostrov   2:1
Malženice   -   Dubovany-Veselé 1:2

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.